Skip to main content

Zaal huren Brabant

De Avenue, gelegen in het hart van Breda, is een unieke plek die trots is op haar twee prachtig ingerichte en gezellige zalen.

Zalen van De Avenue

Onze zalen, De Theaterzaal en De Sociëteit, zijn ideaal voor diverse soorten evenementen. Elke zaal is uitgerust met voorzieningen zoals een garderobe, bar en podium, evenals een licht- en geluidsinstallatie. Al deze faciliteiten zijn inbegrepen in de huur van de zaal.

1. Theaterzaal

Als je op zoek bent naar een sfeervolle en authentieke ruimte voor een grote groep mensen, dan is De Theaterzaal de ideale plek. Met een capaciteit voor 500 gasten en een reeks technische faciliteiten is deze zaal de perfecte locatie voor bijvoorbeeld een grootschalig feest.

2. Sociëteit

De Sociëteit, de markante bovenzaal van De Avenue, heeft haar unieke karakter te danken aan het prachtige gewelfde plafond. Met ruimte voor maximaal 200 gasten is deze zaal bij uitstek geschikt voor een bruiloftsdiner, een receptie of een bruisend feest.

Neem contact op

 Theaterzaal

Sociëteit

Feesten & events

Zaal huren voor feest of evenement

De Avenue biedt een reeks opties voor het organiseren van een onvergetelijk feest! De unieke omgeving, de bijzondere sfeer en ons uitzonderlijk vriendelijke personeel dragen bij aan deze ervaring.

Of je nu een 50ste verjaardag viert, een (studenten)vereniging een jubileum wil vieren, op zoek bent naar de perfecte feestlocatie in Brabant voor het jaarlijkse bedrijfsfeest, of gewoon zin hebt om een leuk feest te geven, De Avenue staat altijd open voor elk soort feest!

Trainingen & lezingen

Zaal huren voor trainingen

Weg van de dagelijkse kantoorsfeer, bieden onze zalen de perfecte achtergrond voor inspiratie. Ze zijn uitstekend geschikt als locatie voor een workshop of lezing.

Verschillende opstellingen zijn mogelijk voor zowel formele als informele evenementen. Uiteraard kunnen we ook zorgen voor een lunch, borrel en/of diner.

Bruiloft & Recepties

Zaal huren voor bruiloften

Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in Brabant met een vintage theateruitstraling? Overweeg dan om je bruiloft bij De Avenue te houden. Van het begin tot het einde, van de ceremonie tot aan het feest, staan we voor je klaar.

Ons ervaren team bij De Avenue zal er alles aan doen om de aanloop naar en de dag van jullie bruiloft fantastisch te maken.

Ook na de trouwdag zijn jullie altijd welkom bij De Avenue om de liefde te vieren. Onze zalen zijn de perfecte setting voor het vieren van een jubileum of andere speciale gebeurtenissen.

Vergaderingen

Zaal huren voor vergaderingen

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Brabant? Overweeg dan onze zalen. Voor grootschalige vergaderingen is onze Theaterzaal ideaal, terwijl onze Sociëteit perfect is voor kleinere groepen. Natuurlijk kan je ook bij De Avenue terecht voor je eigen evenement, congres of personeelsfeest.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar op slechts 200 meter afstand. Je kunt parkeren in de nabijgelegen parkeergarages De Barones en Q-Park. Indien nodig kunnen wij uitrijkaarten verzorgen, neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.

Plan je evenement

Zaal huren in Brabant bij De Avenue?

Overweeg je om De Avenue te boeken en wil je de locatie eerst komen bekijken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 076-2065011 of stuur een e-mail naar info@de-avenue.nl.