World of Winter 2023 in De Avenue

Zaal huren Brabant

De Avenue, gelegen in het hart van Breda, is een unieke plek die trots is op haar twee prachtig ingerichte en gezellige zalen.

Zalen van De Avenue

Onze zalen, De Theaterzaal en De Sociëteit, zijn ideaal voor diverse soorten evenementen. Elke zaal is uitgerust met voorzieningen zoals een garderobe, bar en podium, evenals een licht- en geluidsinstallatie. Al deze faciliteiten zijn inbegrepen in de huur van de zaal.

Theaterzaal

Als je op zoek bent naar een sfeervolle en authentieke ruimte voor een grote groep mensen, dan is De Theaterzaal de ideale plek. Met een capaciteit voor 500 gasten en een reeks technische faciliteiten is deze zaal de perfecte locatie voor bijvoorbeeld een grootschalig feest.

Sociëteit

De Sociëteit, de markante bovenzaal van De Avenue, heeft haar unieke karakter te danken aan het prachtige gewelfde plafond. Met ruimte voor maximaal 200 gasten is deze zaal bij uitstek geschikt voor een bruiloftsdiner, een receptie of een bruisend feest.

Neem Contact op
Verjaardag in De Avenue

Zaal huren voor feest of evenement

De Avenue biedt een reeks opties voor het organiseren van een onvergetelijk feest! De unieke omgeving, de bijzondere sfeer en ons uitzonderlijk vriendelijke personeel dragen bij aan deze ervaring.

Of je nu een 50ste verjaardag viert, een (studenten)vereniging een jubileum wil vieren, op zoek bent naar de perfecte feestlocatie in Brabant voor het jaarlijkse bedrijfsfeest, of gewoon zin hebt om een leuk feest te geven, De Avenue staat altijd open voor elk soort feest!

Meer informatie

Feestlocatie voor lustrum en gala

Is jouw studentenvereniging op zoek naar de ideale locatie voor het studentengala of lustrumfeest? Zoek niet langer! De Avenue biedt verschillende mogelijkheden om een onvergetelijk feest te geven!

Meer informatie
Vergaderen in De Avenue
Trouwen in De Avenue

Zaal huren voor bruiloften

Zoeken jullie naar een unieke trouwlocatie in Brabant in de vintage theaterstijl? Bij De Avenue kunnen jullie ook jullie bruiloft vieren. Van JA tot Z: van de ceremonie tot het feest.

Het ervaren team van De Avenue zal alles doen om jullie huwelijksdag en het hele traject naar de grote dag fantastisch te maken.

Ook na de grote dag zijn jullie van harte welkom bij De Avenue om de liefde te vieren. Onze zalen zijn de ideale locatie voor het vieren van een jubileum of andere speciale gelegenheden.

Meer informatie

Parkeren

Parkeren kan al op slechts 200 meter afstand. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn De Barones en Q-Park. Als je wilt, kunnen we ook uitrijkaarten regelen, neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Plan je evenement