Een onvergetelijke trouwdag

Een huwelijksceremonie in een sfeervol theater, een overheerlijk diner bereidt door getalenteerde koks en een professionele trouwfotograaf die elk kostbaar moment vastlegt… Klinkt goed, toch? Wij regelen dat én meer voor jullie.

Jullie bepalen zelf waarmee we jullie mogen helpen. Van bruidsmode, trouwjuwelen en bloemen tot de bruidstaart, vervoer en een trouwambtenaar. Niets is ons te gek. We doen er alles aan om jullie dag onvergetelijk te maken.

Bruiloft plannen

Onze romantische zalen

Weddingplanner

Hebben jullie al nagedacht over het concept voor jullie bruiloft? Onze weddingplanner denkt met alle liefde met jullie mee en ontzorgt jullie volledig. Van concept tot uitvoering. Op die manier wordt jullie trouwdag onvergetelijk en uniek! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met onze weddingplanners via 076-2065011 of stuur een e-mail naar info@de-avenue.nl.
Plan jullie bruiloft

Bekijk de Opstellingen

Het inspiratieboek

Trouwen in De Avenue

Alle mogelijkheden op een rij

Wij werken nauw samen met een netwerk van trouwleveranciers. Hieronder ontdek je wie dat zijn.

Videoregistratie van jullie mooiste dag

Ervaar jullie speciale dag als nooit tevoren met ons exclusieve trouwvideopakket. De videospecialisten van Studio Breda werken samen met jullie en/of een ceremoniemeester om het perfecte draaiboek te creëren, van de eerste ontmoeting tot de openingsdans. Tijdens de ceremonie zorgen vier studio-camera’s voor een naadloze live registratie, waardoor jullie en jullie gasten ongestoord kunnen genieten van het moment. Gedurende de rest van de dag en avond legt een team van videograven alle belangrijke momenten vast, om vervolgens een prachtige aftermovie te produceren die de hoogtepunten van jullie dag op unieke wijze vastlegt.

Brochure aanvragen
Video registratie in De Avenue

Zij waren je voor

“We waren erg enthousiast over de mogelijkheden en al snel hadden we besloten om ons diner en feest bij De Avenue te houden. De communicatie is altijd prima verlopen en er werd goed met ons mee gedacht. We hebben een top avond gehad en vonden het erg prettig dat het allemaal goed geregeld was en wij ons nergens druk om hoefden te maken. Ook onze gasten waren zeer lovend over de locatie.”

Jasja & Kevin / Getrouwd op 31 mei 2018
Trouwen Theaterzaal

“Het menu, de aankleding van de ruimte, het uitserveren van de taart, de mogelijkheid om je eigen muziekafspeellijst af te spelen en de dag van tevoren nog wat dingen klaar te kunnen zetten, waren echt helemaal op onze wensen afgestemd. We hebben zelf een ongelooflijk mooie avond gehad en van veel mensen terug gehoord dat het zo’n toffe locatie was. “

Anke & Adriaan / Getrouwd op 7 aug 2018

“We hebben in De Avenue eerst ons diner gehad met de daggasten waar alles tot in de puntjes geregeld was. Iedereen was vol lof over het eten en de manier van bediening. De mannen van De Avenue hebben dit zo snel en geruisloos gedaan, dat we er geen erg in hadden dat het al gebeurd was. Na de ceremonie startte het feest en die was geweldig! Niet alleen de band, maar zeker ook de sfeerverlichting en de aankleding van De Avenue maakten onze bruiloft tot een onvergetelijke dag!”

Lotje en Ron / Getrouwd op 27 okt 2018