Algemene Voorwaarden

Drankarrangement
Indien u een drankarrangement heeft bijgeboekt bestaat deze uit Jupilerbier, fris, huiswijn, koffie, thee en port. Een drankarrangement dient voor het gehele gezelschap te worden geboekt en is geldig vanaf 19.00 uur tot het einde van de voorstelling. Indien u niet voor een drankarrangement heeft gekozen kunt u hier op de avond zelf nog voor kiezen of de drankjes gewoon los bestellen. Wij wijzen u erop dat u in het laatste geval aan het einde van de avond de drank per tafel dient af te rekenen. Dit kan contant of met pin.

Viergangenmenu
Benieuwd wat er op het menu staat? U kunt ons actuele menu ongeveer twee dagen van tevoren op onze website vinden. Wijzigingen zijn
voorbehouden.

Toegangsbewijs
Denk aan het milieu voordat u uw tickets uitprint. U kunt uw tickets ook digitaal aan ons tonen.

Parkeren
Parkeren kan al op slechts 200 meter afstand. De nabij gelegen parkeergarages zijn parkeergarage De Barones en Q-Park.

Plaatsen
De indeling zal geschieden naar aanleiding van de totale reserveringslijst. Wij trachten zoveel mogelijk met uw wensen rekening te houden maar kunnen derhalve geen garanties afgeven over de zaalindeling. Uiteraard zit u wel bij elkaar aan één tafel.

Annulering
Eenmaal gekochte plaatsen kunnen tot uiterlijk 5 werkdagen voor de voorstelling worden geannuleerd met een maximum van 10% van het gekochte aantal plaatsen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om tot 48 uur voor de voorstelling de volledige reservering naar een latere voorstellingsdatum te verplaatsen in geval van: onvoorziene
ziekenhuisopname, ongeval of complicaties bij zwangerschap. Uitgesloten zijn: verhindering als gevolg van weersomstandigheden, autopech, ziekten als griep, koorts, verkoudheid, kiespijn e.d. en aanspraak als gevolg van het niet of te laat arriveren. Een beroep op deze regeling kan uitsluitend worden gedaan indien u aantoont te hebben
voldaan aan de hierboven vermelde voorwaarden (bijvoorbeeld doktersverklaring, opgave bevolkingsregister). Extra plaatsen bijboeken kan op basis van beschikbaarheid.

Uitzonderingen
Eventuele uitzonderingen op deze voorwaarden kunnen enkel door de directie schriftelijk worden toegezegd.

Speciale wensen
Indien u gebonden bent aan een speciaal dieet of als er andere bijzondere omstandigheden zijn, dient u dit uiterlijk 48 uur voor de show aan ons door te geven zodat wij hier zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden. Geef bij een allergie/dieetwens uiterlijk 48 uur van tevoren telefonisch aan ons door om welke allergie/dieetwens het gaat. Zit u in een rolstoel? Let bij het boeken van uw plaatsen er op dat u voor het hele gezelschap zaalplaatsen boekt. Het balkon is namelijk niet toegankelijk voor mindervalide, dit geldt ook voor onze bovenzaal de Sociëteit.

Beeldmateriaal
Tijdens de openingsuren van De Avenue bestaat er de kans dat er wordt gefilmd en dat er foto’s worden genomen. Het aldus verkregen beeldmateriaal kan door ons voor promotionele doeleinden gebruikt worden. Door De Avenue te bezoeken is zowel de gast als cast- en crewlid hiervan op de hoogte en gaat hij/zij hiermee akkoord.

De Avenue behoudt zich het recht voor de show bij gebrek aan belangstelling of ziekte van artiesten te annuleren of te verplaatsen naar een andere datum.