Skip to main content

Algemene Voorwaarden

Drankarrangement
Indien je een drankarrangement hebt bijgeboekt bestaat deze uit Swinckels’ tapbier, fris, huiswijn, koffie, thee en port. Een drankarrangement dient voor het gehele gezelschap te worden geboekt en is geldig vanaf 19.00 uur tot het einde van de voorstelling. Indien je niet voor een drankarrangement hebt gekozen kan je hier op de avond zelf nog voor kiezen of de drankjes gewoon los bestellen. Wij zullen je erop wijzen dat je in het laatste geval aan het einde van de avond de drank per tafel dient af te rekenen. Dit kan contant of met pin.

Viergangenmenu
Benieuwd wat er op het menu staat? Je kunt ons actuele menu ongeveer twee dagen van tevoren op onze website vinden. Wijzigingen zijn voorbehouden.

Toegangsbewijs
Denk aan het milieu voordat je je tickets uitprint. Je kunt je tickets ook digitaal aan ons tonen.

Parkeren
Parkeren kan al op slechts 200 meter afstand. De nabij gelegen parkeergarages zijn parkeergarage De Barones en Q-Park.

Plaatsen
De indeling zal geschieden naar aanleiding van de totale reserveringslijst. Wij trachten zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen, maar kunnen derhalve geen garanties afgeven over de zaalindeling.

Annulering
Eenmaal gekochte plaatsen kunnen tot uiterlijk 5 werkdagen voor de voorstelling worden geannuleerd met een maximum van 10% van het gekochte aantal plaatsen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om tot 48 uur voor de voorstelling de volledige reservering naar een latere voorstellingsdatum te verplaatsen in geval van: onvoorziene ziekenhuisopname, ongeval of complicaties bij zwangerschap. Uitgesloten zijn: verhindering als gevolg van weersomstandigheden, autopech, ziekten als griep, koorts, verkoudheid, kiespijn e.d. en aanspraak als gevolg van het niet of te laat arriveren. Een beroep op deze regeling kan uitsluitend worden gedaan indien je kan aantonen te hebben voldaan aan de hierboven vermelde voorwaarden (bijvoorbeeld doktersverklaring, opgave bevolkingsregister). Extra plaatsen bijboeken kan op basis van beschikbaarheid.

Uitzonderingen
Eventuele uitzonderingen op deze voorwaarden kunnen enkel door de directie schriftelijk worden toegezegd.

Speciale wensen
Indien je gebonden bent aan een speciaal dieet of als er andere bijzondere omstandigheden zijn, dien je dit uiterlijk 48 uur voor de show aan ons door te geven zodat wij hier zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden. Geef bij een allergie/dieetwens uiterlijk 48 uur van tevoren telefonisch aan ons door om welke allergie/dieetwens het gaat. Zit je in een rolstoel? Let bij het boeken van je plaatsen er op dat je voor het hele gezelschap zaalplaatsen boekt. Het balkon is namelijk niet toegankelijk voor mindervaliden, dit geldt ook voor onze bovenzaal de Sociëteit.

Beeldmateriaal/marketingdoeleinden
Tijdens de openingsuren van De Avenue bestaat er de kans dat er wordt gefilmd en dat er foto’s worden genomen. Het aldus verkregen beeldmateriaal kan door ons voor promotionele doeleinden gebruikt worden. Door De Avenue te bezoeken is zowel de gast als cast- en crewlid hiervan op de hoogte en gaat hij/zij hiermee akkoord.

Met het boeken van je ticket ga je ermee akkoord dat jouw gegevens kunnen worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

De Avenue behoudt zich het recht voor de show bij gebrek aan belangstelling of ziekte van artiesten te annuleren of te verplaatsen naar een andere datum.