Evenementen bij De Avenue

Theaterzaal

Op zoek naar een sfeervolle zaal voor een groot gezelschap? Dan is de Theaterzaal uitermate geschikt. De Theaterzaal heeft een karakteristieke uitstraling met kenmerken van het oorspronkelijke pand, een schuilkerk die stamt uit 1680. Met een capaciteit tot 500 gasten is deze zaal een prachtige locatie voor vele feesten, daarnaast kan de zaal ook kleiner gemaakt worden met verschuifbare gordijnen.

Afhankelijk van het evenement zijn er allerlei opstellingen mogelijk. Voor formele evenementen zoals presentaties, vergaderingen, informatiebijeenkomsten en masterclasses zorgt De Avenue voor een professionele uitstraling. Met natuurlijk aanvullende mogelijkheden voor een lunch of diner, zowel à la carte gerechten als buffetten zijn mogelijk. Wil je de dag afsluiten met een borrel en diverse hapjes, dan wordt dat geregeld.

Wanneer het gaat om informele evenementen zoals een jubileum of personeelsfeest is deze zaal ook uiterst geschikt. Borrelen met walking dinner of een groot feest met lichtgevende dansvloer. De Theaterzaal is voorzien van alle faciliteiten inclusief een balkon rondom de zaal. Dit geeft de zaal een extra dimensie en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als een VIP-deck. Waarbij de VIP’s over de zaal kijken en vanaf boven zicht hebben op het podium.

Plan je evenement

Plan nu jouw Event

Maak hier een eerste opzet van je evenement, na de aanvraag
nemen we contact op om het evenement samen te bekijken.

Plan je evenement