Skip to main content

Sociëteit

De prachtige bovenzaal van De Avenue, de Sociëteit, heeft zijn unieke uitstraling te danken aan het gewelfde plafond, het originele plafond van de oude Rooms-Katholieke schuilkerk. Het plafond en de houten vloer geven de Sociëteit een warme, sfeervolle uitstraling.

Met een capaciteit tot 200 personen is deze zaal uitermate geschikt voor een huwelijksdiner, receptie of spetterend feest. Natuurlijk kan De Sociëteit ook gebruikt worden voor formele evenementen en verschillende borrels.

Afhankelijk van het evenement zijn er allerlei opstellingen mogelijk. Voor formele evenementen zoals presentaties, vergaderingen, informatiebijeenkomsten en masterclasses zorgt De Avenue voor een professionele uitstraling. Met natuurlijk aanvullende mogelijkheden voor een lunch of diner, zowel à la carte gerechten als buffetten zijn mogelijk. Wil je de dag afsluiten met een borrel en diverse hapjes, dan wordt dat geregeld.

Ben je met een klein gezelschap? Dan is deze intieme zaal ook zeer geschikt. De Sociëteit beschikt daarnaast net als de Theaterzaal over een podium. Ideaal voor optredens, lezingen en voorstellingen.

Plan je evenement