Skip to main content

Uitvaart Breda

Een waardevol afscheid

Bent u op zoek naar een locatie voor een uitvaart? De Avenue helpt u graag een mooi en waardevol afscheid te verzorgen. Bij De Avenue kunt u terecht voor een uitvaart en wij zijn gevestigd in het centrum van Breda.

Onze zaal

De Theaterzaal heeft een karakteristieke uitstraling met kenmerken van het oorspronkelijke pand, een schuilkerk die stamt uit 1680. Onze Theaterzaal bevindt zich op de begane grond en is geschikt voor een kist en deze zaal is rolstoelvriendelijk. Daarnaast is deze naar wens in te richten.

Naast onze theaterzaal waar de dienst kan plaatsvinden hebben we ook nog een prachtige bovenzaal, de Sociëteit. In deze zaal is het mogelijk om de receptie te houden. Daarnaast heeft deze zaal ook nog andere mogelijkheden. Wilt u meer weten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

De faciliteiten

De Avenue heeft o.a. de volgende faciliteiten voor tijdens de uitvaart:
– Katheder voor spreker
– Gewenste licht en geluid
– Beamer en scherm(en)
– Microfoons
– Ondersteunende technicus
– Kaarslicht
– Bloemvaasjes naar keuze
– Indien gewenst een livestream

Livestream mogelijk

Indien gewenst is het mogelijk om de uitvaart live te streamen. De Avenue heeft alle benodigde apparatuur (licht-, geluid en beeld-apparatuur) en kennis en kunde in huis om de uitvaart te streamen. Op deze manier kunnen naast de maximaal toegestane 30 personen ook anderen de uitvaart bijwonen. Wilt u de uitvaart in Breda doen en deze ook toegankelijk maken voor meer dan 30 personen? De Avenue helpt u graag.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de uitvaart bij De Avenue in Breda? Voor meer informatie of vragen kunt u het contactformulier hieronder invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u liever direct contact? Via de contactpagina kunt u eenvoudig (telefonisch) contact met ons opnemen.