Skip to main content

Feestlocatie Breda

De Avenue, een omgebouwde schuilkerk in het hart van Breda, is al meer dan 25 jaar een allround evenementenlocatie. De imposante voorgevel en de sfeer van een klassiek theater worden gecombineerd met hedendaagse voorzieningen.

Feestzalen van De Avenue

Onze zalen, De Theaterzaal en De Sociëteit, zijn uitstekend uitgerust voor diverse evenementen. Elke zaal is voorzien van voorzieningen zoals een garderobe, bar en podium, en ook een eigen licht- en geluidsinstallatie. Het gebruik hiervan is al inbegrepen in de zaalhuur.

1. Theaterzaal

Zoek je een sfeervolle en originele ruimte voor een groot gezelschap? De Theaterzaal is dan je keuze. Met de capaciteit om 500 gasten te accommoderen en uitgebreide technische faciliteiten, is deze zaal ideaal voor bijvoorbeeld een groot feest.

2. Sociëteit

De bovenzaal van De Avenue, De Sociëteit, wordt gekenmerkt door haar unieke charme dankzij het gewelfde plafond. Met plaats voor 200 gasten is deze zaal perfect voor een huwelijksdiner, receptie of een bruisend feest.

Neem contact op

 Theaterzaal

Sociëteit

Feesten & events

Feestlocatie voor ieder evenement

Bij De Avenue heb je de mogelijkheid om een onvergetelijk feest te houden! De unieke setting, de bijzondere sfeer en ons uiterst vriendelijk personeel dragen hiertoe bij.

Of je nu je 50ste verjaardag viert, de (studenten)vereniging een jubileum heeft, je een plaats zoekt voor het jaarlijkse bedrijfsfeest of je gewoon een leuk feest wilt geven, bij De Avenue ben je altijd welkom!

Studenten

Feestlocatie voor lustrum en gala

Is jouw studentenvereniging op zoek naar de perfecte plaats voor het studentengala of een lustrum? Je hoeft niet verder te zoeken! De Avenue biedt talrijke opties om een memorabel feest te houden!

Bruiloft & Recepties

Locatie voor bruiloften

Zoeken jullie naar een unieke trouwlocatie in Breda in vintage theaterstijl? Overweeg dan je bruiloft bij De Avenue. Van begin tot eind: van ceremonie tot feest.

Het ervaren team van De Avenue zal er alles aan doen om de hele aanloop naar jullie huwelijksdag en de dag zelf onvergetelijk te maken.

Na de huwelijksdag zijn jullie nog steeds welkom bij De Avenue om jullie liefde te vieren. Onze zalen zijn de perfecte plek om een jubileum of andere speciale gebeurtenissen te vieren.

Parkeren

Je kunt al parkeren op slechts 200 meter afstand. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn De Barones en Q-Park. Wij kunnen, indien gewenst, zorgen voor uitrijkaarten. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Plan je evenement

Feestlocatie huren in Breda bij De Avenue?

Als je interesse hebt in het boeken van De Avenue en je wilt de locatie eerst komen bekijken, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 076-2065011 of stuur een e-mail naar info@de-avenue.nl.