Waterstraat 5
4811 WZ Breda
BTW : NL858244949B01
KVK : 70299102

Telefoonnummer : 076 – 206 5011
Emailadres : info@de-avenue.nl

Lees hier ons huisreglement. Men dient zich hier te alle tijde aan te houden en gaat hiermee akkoord wanneer hij/zij De Avenue betreedt.

Telefonische bereikbaarheid van De Avenue:

Maandag: 9:00 uur – 17:00 uur en 19.00 uur – 22.00 uur
Dinsdag: 9:00 uur – 17:00 uur en 19.00 uur – 22.00 uur
Woensdag: 9:00 uur – 17:00 uur en 19.00 uur – 22.00 uur
Donderdag: 9:00 uur – 17:00 uur en 19.00 uur – 22.00 uur
Vrijdag: 9:00 uur – 17:00 uur en 19.00 uur – 22.00 uur
Zaterdag: 13.00 uur – 20.00 uur

  Rens de Grauw

  Rens

  Eigenaar

  Heb jij prangende vragen over knoppen, versterkers of wil je je rider ergens kwijt? Dan moet je bij Rens zijn. Naast een top eigenaar is hij ook dé man van het licht en geluid in de Avenue. Wil je niets kwijt over techniek, maar wil je juist een samenwerking versterken, aangaan of heb je een super goed idee wat betreft de Avenue? Stuur een mailtje en wie weet drink jij binnenkort een kopje koffie/thee met deze allround ondernemer.
  Mark Pulles

  Mark

  Sales

  Op zoek naar een mooie locatie voor jullie bruiloft, een zakelijk evenement of een tof feest? Naast een mooi pand met diverse mogelijkheden hebben wij ook Mark! Jouw nieuwe steun en toeverlaat die in alles met jullie meedenkt. Verwacht een tot in de puntjes verzorgde dag/avond met kloppende details en een luisterend oor voor al jullie wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden en het prijskaartje? Stuur hem dan een mailtje en verwacht op korte termijn een date, waar ruimte is voor al jullie ideeën onder het genot van een vertrouwd kopje koffie!
  Bart

  Bart

  Hoofd Marketing & Communicatie

  Als Hoofd Marketing is Bart verantwoordelijk voor alle PR & communicatie-uitingen van De Avenue. Iets tofs op socials, een vette aftermovie, niks is te gek! Wil je meer weten over de marketing-mogelijkheden rondom jouw event of wil je gewoon sparren over fijne samenwerkingen, communicatie of nieuwe voorstellingen en shows? Bel naar De Avenue of mail mij!

  Jasper

  Chefkok

  Komend uit een horecafamilie wist ik al op vrij jonge leeftijd dat ik kok wilde worden. Ik heb dan ook verschillende horeca- en koksopleidingen afgerond en heb veel ervaring opgedaan in zowel binnen- als buitenland. Van kleine hapjes tot luxe diners en van sushi tot uitgebreide buffetten, voor elke gelegenheid kunnen we bij De Avenue iets moois voor u verzorgen.

  Marieke

  Administratie

  Liza

  Social Media Manager

  Britt

  Stagiair Communicatie

  Sander

  AV Technicus

  Routebeschrijving & Parkeergelegenheid

  Parkeren:
  De dichtstbijzijnde parkeergarage (Q-park Centrum) bevindt zich op 50m afstand van De Avenue. Daarnaast geldt parkeren buiten parkeergarages, betaald parkeren tot 22:00 uur.

  OV:
  Alle stadsbussen stoppen op 50 m afstand van De Avenue, bij halte centrum (Karnemelkstraat).
  Het dichtstbijzijnde treinstation ligt op ca. 10-15 minuten loopafstand.

  Op zoek naar een te gekke bijbaan?

  Achter een mooie gevel van een voormalige schuilkerk, midden in het centrum van Breda wordt keihard gewerkt. Met grote plannen en een nieuw en druk seizoen voor de deur is er ruimte voor uitbreiding. Hier volgen een aantal redenen, waarom jij die kast weer eens in zou moeten duiken om op zoek te gaan naar je CV. De Avenue is een bijzondere evenementenlocatie met elke week weer een uiteenlopende agenda. Van vergaderingen tot bruiloften, concerten, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, dance-events en dinnershows. Je hebt er ‘never a dull moment’. Zo draag jij bij aan een onvergetelijk JA-woord en de start van een gelukkig huwelijk, maar ook aan de katers van een goed feestje, de lachende gezichten tijdens dinnershows, onvergetelijke bedrijfsevenementen en zie je diverse optredens van dichtbij.  Je beleeft het in De Avenue en het is aan jou om die belevenis onvergetelijk te maken!

  Vacatures