Waterstraat 5
4811 WZ Breda
BTW : NL858244949B01
KVK : 70299102

Telefoonnummer : 076 – 206 5011
Emailadres : info@de-avenue.nl

Lees hier ons huisreglement. Men dient zich hier te allen tijde aan te houden en gaat hiermee akkoord wanneer hij/zij De Avenue betreedt.

De Avenue is geopend voor publiek tijdens evenementen.

Wilt u een keer langskomen om onze locatie te bezichtigen? Dat is uiteraard mogelijk. U kunt contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen.

Tot snel bij De Avenue!

  Rens de Grauw

  Rens

  Eigenaar

  Heb jij prangende vragen over knoppen, versterkers of wil je je rider ergens kwijt? Dan moet je bij Rens zijn. Naast een top eigenaar is hij ook dé man van het licht en geluid in de Avenue. Wil je niets kwijt over techniek, maar wil je juist een samenwerking versterken, aangaan of heb je een super goed idee wat betreft de Avenue? Stuur een mailtje en wie weet drink jij binnenkort een kopje koffie/thee met deze allround ondernemer.

  Celine

  Sales

  Op zoek naar een mooie locatie voor jullie bruiloft, een zakelijk evenement of een tof feest? Naast een mooi pand met diverse mogelijkheden hebben wij ook Celine! Jouw nieuwe steun en toeverlaat die in alles met jullie meedenkt. Verwacht een tot in de puntjes verzorgde dag/avond met kloppende details en een luisterend oor voor al jullie wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden en het prijskaartje? Stuur haar dan een mailtje en verwacht op korte termijn een date, waar ruimte is voor al jullie ideeën onder het genot van een vertrouwd kopje koffie!

  Rosanne

  Hoofd Marketing

  Thijs Keuben

  Thijs

  Marketing & Reserveringen

  Thijs is verantwoordelijk voor alle PR & communicatie-uitingen van De Avenue. Iets tofs op socials, een vette aftermovie, niks is te gek! Wil je meer weten over de marketing-mogelijkheden rondom jouw event of wil je gewoon sparren over fijne samenwerkingen, communicatie of nieuwe voorstellingen en shows? Bel naar De Avenue of mail mij!

  Sita

  Allround Medewerker

  Toen ik bij De Avenue kwam stage lopen, voelde ik mij al helemaal op mijn plek. Zelfs zo erg, dat ik ben gebleven en nu overal en nergens werkend te vinden ben. Zo help ik u graag met het oppakken van uw aanvraag en ben ik de dag zelf ook aanwezig om uw drankjes in te schenken!

  Bobby

  Administratie

  Ralph

  Floormanager

  Als floormanager is aan mij de eer jouw feest/event/bruiloft in goede banen te leiden. Ik werk op die dag graag met je samen om er een prachtig feestje van te maken. Maar laat jij liever alles los zodat jijzelf optimaal kan genieten? Kan je ook dat aan mij en mijn collega's toevertrouwen. Met een oog voor detail en een grote glimlach heb ik graag de touwtjes in handen.

  Loek

  Allround Bedieningsmedewerker

  Routebeschrijving & Parkeergelegenheid

  Parkeren:
  De dichtstbijzijnde parkeergarage (Q-park Centrum) bevindt zich op 50m afstand van De Avenue. Daarnaast geldt parkeren buiten parkeergarages, betaald parkeren tot 22:00 uur.

  OV:
  Alle stadsbussen stoppen op 50 m afstand van De Avenue, bij halte centrum (Karnemelkstraat).
  Het dichtstbijzijnde treinstation ligt op ca. 10-15 minuten loopafstand.

  Op zoek naar een te gekke (bij)baan?

  Achter een mooie gevel van een voormalige schuilkerk, midden in het centrum van Breda wordt keihard gewerkt. Met grote plannen en een nieuw en druk seizoen voor de deur is er ruimte voor uitbreiding. Hier volgen een aantal redenen, waarom jij die kast weer eens in zou moeten duiken om op zoek te gaan naar je CV. De Avenue is een bijzondere evenementenlocatie met elke week weer een uiteenlopende agenda. Van vergaderingen tot bruiloften, concerten, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, dance-events en dinnershows. Je hebt er ‘never a dull moment’. Zo draag jij bij aan een onvergetelijk JA-woord en de start van een gelukkig huwelijk, maar ook aan de katers van een goed feestje, de lachende gezichten tijdens dinnershows, onvergetelijke bedrijfsevenementen en zie je diverse optredens van dichtbij.  Je beleeft het in De Avenue en het is aan jou om die belevenis onvergetelijk te maken!

  Vacatures