Waterstraat 5
4811 WZ Breda
BTW : NL858244949B01
KVK : 70299102

Telefoonnummer : 076 – 206 5011
Emailadres : info@de-avenue.nl

Lees hier ons huisreglement. Men dient zich hier ten alle tijden aan te houden.

Bereikbaarheid De Avenue:

Maandag t/m vrijdag: 9:00 – 17:00 uur.

Avonduren maandag t/m vrijdag: 19.00 – 22.00 uur.
Zaterdag: 13.00 – 20.00 uur.

Rens

Eigenaar

Heb jij prangende vragen over knoppen, versterkers of wil je je rider ergens kwijt? Dan moet je bij Rens zijn. Naast een top eigenaar is hij ook dé man van het licht en geluid in de Avenue. Wil je niets kwijt over techniek, maar wil je juist een samenwerking versterken, aangaan of heb je een super goed idee wat betreft de Avenue? Stuur een mailtje en wie weet drink jij binnenkort een kopje koffie/thee met deze allround ondernemer.

info@de-avenue.nl

MAIL

Mark

Sales

Op zoek naar een mooie locatie voor jullie bruiloft, een zakelijk evenement of een tof feest? Naast een mooi pand met diverse mogelijkheden hebben wij ook Mark! Jouw nieuwe steun en toeverlaat die in alles met jullie meedenkt. Verwacht een tot in de puntjes verzorgde dag/avond met kloppende details en een luisterend oor voor al jullie wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden en het prijskaartje? Stuur hem dan een mailtje en verwacht op korte termijn een date, waar ruimte is voor al jullie ideeën onder het genot van een vertrouwd kopje koffie!

mark@de-avenue.nl

MAIL

Thijs

Marketing

Voor al je hashtags, teksten, persberichten en ideeën voor de promotie van je evenement moet je Thijs hebben. Heb je mooie foto's van een bruiloft, heb je genoten tijdens een dinnershow of vette plaatjes geschoten tijdens een feestje? Mail ze en vind jezelf terug op Facebook of Instagram!

thijs@de-avenue.nl

MAIL

Anouk

Stagiair

anouk@de-avenue.nl
MAIL

Marino

Personeelszaken

marino@de-avenue.nl
MAIL

Hoe koop ik tickets voor een show of evenement?

Om tickets voor een show of evenement te kopen klikt u op de knop tickets. Vervolgens komt u op een nieuwe pagina met een overzicht van de soorten tickets. U kunt kiezen uit een zaal- of balkonticket. Daarnaast kunt u aangeven via een 0 euro ticket of er sprake is van een dieetwens, allergie of dat er iemand in uw gezelschap mindervalide is. Deze tickets dienen als een notitie, niet als echte ticket. U kunt ook voor het hele gezelschap een drankarrangement bijboeken. Wanneer u naar afrekenen gaat dient u eenmalig in te loggen met uw naam en e-mailadres. Dit is belangrijk omdat wij u anders niet op de reserveringslijst kunnen zetten en de tickets ook niet kunnen mailen. Wanneer u bent ingelogd kunt u betalen via iDeal. Na het afrekenen ontvangt u een mailtje met in de bijlagen de tickets. Mocht dit niet zo zijn, kan het zijn dat de e-mail in de spambox is belandt en anders kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Wat is het verschil tussen zaal- en balkonplaatsen?

In de zaal zit u voor het podium en ‘ in de show’. Vanaf het balkon, aan weerszijden van de theaterzaal, zit u hoger en kijkt u meer op het geheel neer. De zaalplaatsen zijn te beschouwen als eerste rang, de balkonplaatsen als tweede rang. De zaalplaatsen zijn duurder dan balkonplaatsen. Bij (hotel-)arrangementen kan het zijn dat u een toeslag moet betalen voor zaalplaatsen.

Ik heb speciale dieetwensen, hoe geef ik dit door?

We kunnen rekening houden met allergieën of speciale diëten. Met vegetariërs wordt er standaard rekening gehouden in ons viergangenmenu, dit hoeft u dus niet door te geven. Bij het kopen van de tickets kunt u in uw winkelmandje een gratis allergieën-ticket toevoegen. Op deze manier zien wij ten alle tijde dat wij rekening moeten houden met een allergie. U mag deze ticket ook gebruiken bij een speciale dieetwens. Wanneer u de tickets online heeft gekocht kunt u de specifieke allergie/dieetwens doorbellen naar 076-206 5011.

Let op: i.v.m. inkoop vernemen wij de specifieke allergie graag uiterlijk 48 uur voor aanvang van de dinnershow.

Ik ben mindervalide en wil graag een dinnershow bijwonen, kan dit?

Ja, dat kan! Onze Theaterzaal is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalide-toilet. Let er bij het kopen van de tickets op dat de balkons niet rolstoeltoegankelijk zijn, u zult dus zaalplaatsen moeten aanvinken. Hoe kunt u op een makkelijke manier aan ons doorgeven dat wij hier rekening mee moeten houden? Bij het kopen van de zaaltickets, kunt u ook een gratis ticket bijvoegen die aanduidt dat er iemand in uw gezelschap in een rolstoel zit. Wanneer dit meerdere personen zijn, kunt u het beste ook meerdere gratis tickets aanvinken. Let op: dit is een gratis ticket dus geen vervanging voor de originele zaalticket. Incidenteel vindt de dinnershow plaats in De Sociëteit (bovenzaal). Deze zaal is alleen per trap bereikbaar en helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Wat houdt een drankarrangement in?

Het drankarrangement kost €17,50 per persoon en wordt geboekt voor de gehele groep. Het arrangement is geldig een half uur voordat de show begint, tot het einde van de show. Dranken die binnen het arrangement vallen zijn: koffie, thee, fris, bier, alle huiswijnen per glas en de binnenlandse gedistilleerde dranken. Indien u er voor kiest om geen drankarrangement bij te boeken, kunt u uw drankjes contant of met pin afrekenen aan het einde van de avond.

Klopt het dat ik van tevoren moet betalen?

Dat klopt. Wanneer u, uw tickets besteld kunt u meteen afrekenen via iDeal. We hanteren een betalingssysteem die hetzelfde is als bij andere theaters, u koopt eerst uw tickets online en op de avond zelf kunt u, uw genuttigde drankjes afrekenen. Het viergangenmenu zit samen met het entertainment in de prijs inbegrepen. U kunt er ook voor kiezen om een all-in drankarrangement erbij te kopen. Dan hoeft u aan het eind van de avond niets meer af te rekenen.

Wat is de €1,50 die erbij komt als ik tickets koop?

Dit zijn reserverings-/ administratiekosten die wij in rekening brengen. Telefonisch reserveren kan alleen voor grote groepsreserveringen en alleen deze kunnen ook op factuur. Alle andere reserveringen dienen online te worden gedaan. Indien u dit niet wilt komt er een hoger bedrag aan reserveringskosten bij.

Van hoe laat tot hoe laat duurt de show?

De deuren openen om 19 uur, vanaf dat moment kunt u ook pas naar binnen. Eerder helaas niet, maar mocht u eerder zijn dan kunt u altijd even van een drankje genieten op de naastgelegen Grote Markt. De show start omstreeks 19.30 uur en duurt ongeveer 4 uur. De eindtijd ligt tussen 23.00/23.15 uur.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren kan al op slechts 200 meter afstand. De nabij gelegen parkeergarages zijn parkeergarage De Barones en Q-Park .

Krijgt mijn gezelschap haar eigen tafel of moeten we aanschuiven bij andere gasten?

Of u nu met z’n tweeën komt of met driehonderd gasten, u heeft altijd u eigen tafel en hoeft dus niet aan een lange tafel met andere gasten plaats te nemen. Bij grotere groepen kan het zijn dat u meer dan één tafel krijgt. In dat geval staan uw tafels altijd naast elkaar.

Waaruit bestaat het diner tijdens de dinnershow?

Tijdens onze dinnershows krijgt u een viergangen theatermenu d’Avenue aan tafel geserveerd. U heeft de keuze uit verschillende voor- en hoofdgerechten. Kijk voor het actuele menu hier.

Wanneer moet ik mijn menukeuze doorgeven?

Uw keuze uit de verschillende gerechten van ons menu kunt u ter plaatse doorgeven aan onze bediening.

Ik wil graag met jonge kinderen een dinnershow bezoeken. Kan dit?

De dinnershows zijn geschikt voor jong en oud, echter adviseren wij om de dinnershow te bezoeken met kinderen vanaf 8 jaar. De Avenue biedt een avondvullend programma dat tot circa 23.00 uur duurt. Houdt u er rekening mee dat u tijdens de show niet kunt rondlopen door de zaal. Voor de kleinste bezoekers (kinderen tot 12 jaar) hebben wij een kindermenu. Dit bestaat uit soep, frietjes met een snack naar keuze en een dessert. Zij krijgen 50% korting op de reguliere zaalplaats.