Waterstraat 5
4811 WZ Breda
BTW : NL858244949B01
KVK : 70299102

Telefoonnummer : 076 – 206 5011
Emailadres : info@de-avenue.nl

Lees hier ons huisreglement. Men dient zich hier te alle tijde aan te houden en gaat hiermee akkoord wanneer hij/zij De Avenue betreedt.

Telefonische bereikbaarheid van De Avenue:

Maandag: 9:00 uur – 17:00 uur en 19.00 uur – 22.00 uur
Dinsdag: 9:00 uur – 17:00 uur en 19.00 uur – 22.00 uur
Woensdag: 9:00 uur – 17:00 uur en 19.00 uur – 22.00 uur
Donderdag: 9:00 uur – 17:00 uur en 19.00 uur – 22.00 uur
Vrijdag: 9:00 uur – 17:00 uur en 19.00 uur – 22.00 uur
Zaterdag: 13.00 uur – 20.00 uur

  Rens de Grauw

  Rens

  Eigenaar

  Heb jij prangende vragen over knoppen, versterkers of wil je je rider ergens kwijt? Dan moet je bij Rens zijn. Naast een top eigenaar is hij ook dé man van het licht en geluid in de Avenue. Wil je niets kwijt over techniek, maar wil je juist een samenwerking versterken, aangaan of heb je een super goed idee wat betreft de Avenue? Stuur een mailtje en wie weet drink jij binnenkort een kopje koffie/thee met deze allround ondernemer.
  Mark Pulles

  Mark

  Sales

  Op zoek naar een mooie locatie voor jullie bruiloft, een zakelijk evenement of een tof feest? Naast een mooi pand met diverse mogelijkheden hebben wij ook Mark! Jouw nieuwe steun en toeverlaat die in alles met jullie meedenkt. Verwacht een tot in de puntjes verzorgde dag/avond met kloppende details en een luisterend oor voor al jullie wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden en het prijskaartje? Stuur hem dan een mailtje en verwacht op korte termijn een date, waar ruimte is voor al jullie ideeën onder het genot van een vertrouwd kopje koffie!
  Thijs Keuben

  Thijs

  Marketing

  Thijs zorgt ervoor dat De Avenue steeds weer onder de aandacht wordt gebracht en dat De Avenue bij u on top of mind blijft. Volgt u ons op onze social media kanalen, dan is het bijna zeker dat u al wel eens een post van hem voorbij heeft zien komen, want Thijs is helemaal thuis in de #hastags en blijft constant op de hoogte van de nieuwe (social) media trends. Ook is Thijs verantwoordelijk voor onder andere het adverteren en tevens helpt hij ook graag mee in de bediening.
  Damiën van Gageldonk

  Damiën

  Video Marketing

  Damiën zorgt er voor dat De Avenue steeds weer op een opvallende manier in de spotlights wordt gezet door middel van flitsende video's. Dit kan bijvoorbeeld een aftermovie zijn van een (besloten) evenement, een dinnershow of een zakelijke bijeenkomst, maar dit kan ook een online serie zijn voor een kijkje achter de schermen bij De Avenue.

  Sanne

  Floor Manager

  Jasper

  Chefkok

  Van een hobby heb ik mijn beroep gemaakt. Met verse producten en specerijen heerlijke gerechten maken en de mensen verrassen met mijn creaties. ik bedenk graag een voorstel op maat om passende gerechten samen te stellen.

  Routebeschrijving & Parkeergelegenheid

  Op zoek naar een te gekke bijbaan?

  Achter een mooie gevel van een voormalige schuilkerk, midden in het centrum van Breda wordt keihard gewerkt. Met grote plannen en een nieuw en druk seizoen voor de deur is er ruimte voor uitbreiding. Hier volgen een aantal redenen, waarom jij die kast weer eens in zou moeten duiken om op zoek te gaan naar je CV. De Avenue is een bijzondere evenementenlocatie met elke week weer een uiteenlopende agenda. Van vergaderingen tot bruiloften, concerten, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, dance-events en dinnershows. Je hebt er ‘never a dull moment’. Zo draag jij bij aan een onvergetelijk JA-woord en de start van een gelukkig huwelijk, maar ook aan de katers van een goed feestje, de lachende gezichten tijdens dinnershows, onvergetelijke bedrijfsevenementen en zie je diverse optredens van dichtbij.  Je beleeft het in De Avenue en het is aan jou om die belevenis onvergetelijk te maken!

  Vacatures