Skip to main content

Waterstraat 5
4811 WZ
Breda

Telefoonnummer:
076 – 206 5011

E-mailadres:
info@de-avenue.nl

KvK-Nummer:
70299102

BTW-nummer:
NL858244949B01

Direct weten wat de mogelijkheden zijn?

Ontmoet ons team

Rens

Eigenaar

Heb jij prangende vragen over knoppen, versterkers of wil je je rider ergens kwijt? Dan moet je bij Rens zijn. Naast een top eigenaar is hij ook dé man van het licht en geluid in de Avenue. Wil je niets kwijt over techniek, maar wil je juist een samenwerking versterken, aangaan of heb je een super goed idee wat betreft De Avenue? Stuur een mailtje en wie weet drink jij binnenkort een kopje koffie/thee met deze allround ondernemer.

Eva

Sales

Wil jij nou het vetste feest of (zakelijk) evenement organiseren? Dan kom je bij mij uit! Samen met jou zal ik alle ins en outs bespreken om samen met mijn collega's het mooiste evenement neer te zetten. Kom je binnenkort gezellig langs voor een kopje koffie of thee?

Naftali

Marketing Manager

Naftali is de marketing manager bij De Avenue. Hij is verantwoordelijk voor alle marketing kanalen en behoudt het overzicht. Hij gelooft in de kracht van content en dat is ook te zien bij De Avenue.

Wil je meer weten over de marketing-mogelijkheden rondom jouw event en onze krachten bundelen? Bel naar De Avenue of mail mij!

Thijs

Marketing & Reserveringen

Thijs is verantwoordelijk voor alle PR & communicatie-uitingen van De Avenue. Iets tofs op socials, een vette aftermovie, niks is te gek! Wil je meer weten over de marketing-mogelijkheden rondom jouw event of wil je gewoon sparren over fijne samenwerkingen, communicatie of nieuwe voorstellingen en shows? Bel naar De Avenue of mail mij!

Ralph

Bedrijfsleider

Als floormanager is aan mij de eer jouw feest/event/bruiloft in goede banen te leiden. Ik werk op die dag graag met je samen om er een prachtig feestje van te maken. Maar laat jij liever alles los zodat jijzelf optimaal kan genieten? Kan je ook dat aan mij en mijn collega's toevertrouwen. Met een oog voor detail en een grote glimlach heb ik graag de touwtjes in handen.

Loek

Floormanager

Kyra

Floormanager

"Als floormanager is de eer aan mij om samen met ons team van elk evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Mijn passie voor evenementen en oog voor detail zorgen ervoor dat ik elke bijeenkomst, groot of klein, soepel coördineer. Van het regelen tot logistiek tot het overtreffen van verwachtingen, ik ben er om ervoor te zorgen dat elk detail klopt. Ik kijk uit naar onze samenwerking en hoop je snel te mogen verwelkomen bij De Avenue!"

Sita

Allround Medewerker

"Toen ik bij De Avenue kwam stage lopen, voelde ik mij al helemaal op mijn plek. Zelfs zo erg, dat ik ben gebleven en nu overal en nergens werkend te vinden ben. Zo help ik u graag met het oppakken van uw aanvraag en ben ik de dag zelf ook aanwezig om uw drankjes in te schenken!"

Kom jij ons team versterken?

Achter een mooie gevel van een voormalige schuilkerk, midden in het centrum van Breda wordt keihard gewerkt. Met grote plannen en een nieuw en druk seizoen voor de deur is er ruimte voor uitbreiding.

Hier volgen een aantal redenen, waarom jij die kast weer eens in zou moeten duiken om op zoek te gaan naar je CV.

De Avenue is een bijzondere evenementenlocatie met elke week weer een uiteenlopende agenda. Van vergaderingen tot bruiloften, concerten, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, dance-events en dinnershows.

Je hebt er ‘never a dull moment’. Zo draag jij bij aan een onvergetelijk JA-woord en de start van een gelukkig huwelijk, maar ook aan de katers van een goed feestje, de lachende gezichten tijdens dinnershows, onvergetelijke bedrijfsevenementen en zie je diverse optredens van dichtbij.

Je beleeft het in De Avenue en het is aan jou om die belevenis onvergetelijk te maken!

Routebeschrijving & Parkeergelegenheid


Parkeren:

De dichtstbijzijnde parkeergarage (Q-park Centrum) bevindt zich op 50 meter afstand van De Avenue. Daarnaast geldt parkeren buiten parkeergarages, betaald parkeren tot 22:00 uur.

OV:
Alle stadsbussen stoppen op 50 meter afstand van De Avenue, bij halte centrum (Karnemelkstraat).
Het dichtstbijzijnde treinstation ligt op ca. 10-15 minuten loopafstand.