Skip to main content

Feestlocatie Brabant

Midden in het centrum van Breda vind je al ruim 25 jaar De Avenue, een voormalige schuilkerk die volledig is omgetoverd tot een allround evenementenlocatie. Verwacht een indrukwekkende gevel, de allure van een oud theater met de faciliteiten van nu.

Feestzalen van De Avenue

Onze zalen, De Theaterzaal en De Sociëteit, bieden een uitstekende locatie voor evenementen. Elke zaal is uitgerust met voorzieningen zoals een garderobe, bar en podium. Bovendien heeft elke zaal een licht- en geluidsinstallatie waarvan het gebruik inbegrepen is in de zaalhuur. 

1. Theaterzaal

Bent u op zoek naar een zaal vol sfeer en authenticiteit voor een grote groep? De Theaterzaal is dan de perfecte keuze. Deze zaal kan tot 500 gasten ontvangen en is dankzij de uitgebreide technische faciliteiten de ideale locatie voor bijvoorbeeld een grootschalig feest.

2. Sociëteit

De kenmerkende bovenzaal van De Avenue, De Sociëteit, onderscheidt zich door het gewelfde plafond. Met ruimte voor maximaal 200 gasten is deze zaal uiterst geschikt voor een bruiloftsdiner, receptie of bruisend feest.

Neem contact op

 Theaterzaal

Sociëteit

Feesten & events

Feestlocatie voor ieder evenement

De Avenue biedt talrijke opties om een onvergetelijk feest te organiseren! De unieke locatie, bijzondere sfeer en onze bijzonder gastvrije medewerkers dragen hier zeker aan bij.

Word je binnenkort 50 jaar, heeft je (studenten)vereniging iets te vieren, ben je op zoek naar een locatie voor het jaarlijkse bedrijfsfeest, of wil je gewoon een geweldig feest geven? Bij De Avenue ben je altijd welkom, ongeacht het type feest!

Studenten

Feestlocatie voor lustrum en gala

Is jouw studentenvereniging op zoek naar de ideale locatie voor het studentengala of lustrumfeest? Zoek niet langer! De Avenue biedt verschillende mogelijkheden om een onvergetelijk feest te geven!

Bruiloft & Recepties

Zaal huren voor bruiloften

Zoeken jullie naar een unieke trouwlocatie in Brabant in de vintage theaterstijl? Bij De Avenue kunnen jullie ook jullie bruiloft vieren. Van JA tot Z: van de ceremonie tot het feest.

Het ervaren team van De Avenue zal alles doen om jullie huwelijksdag en het hele traject naar de grote dag fantastisch te maken.

Ook na de grote dag zijn jullie van harte welkom bij De Avenue om de liefde te vieren. Onze zalen zijn de ideale locatie voor het vieren van een jubileum of andere speciale gelegenheden.

Parkeren

Parkeren kan al op slechts 200 meter afstand. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn De Barones en Q-Park. Als je wilt, kunnen we ook uitrijkaarten regelen, neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Plan je evenement

Feestlocatie huren in Brabant bij De Avenue?

Heb je interesse in het boeken van De Avenue en wil je alvorens de locatie komen bezichtigen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 076-2065011 of stuur een e-mail naar info@de-avenue.nl.