Skip to main content

Avondje uit in Brabant bij De Avenue

Midden in het centrum van Breda vind je al ruim 25 jaar De Avenue, een voormalige schuilkerk die volledig is omgetoverd tot een prachtige allround evenementenlocatie.

Verwacht een indrukwekkende gevel, de allure van een oud theater met de faciliteiten van nu. De Avenue is dé plek voor dinnershows, een avondje uit in Brabant of trouwlocatie. Wil jij een zaal huren, bijvoorbeeld als vergaderruimte of feestlocatie? Ook dat is mogelijk!

Wij beschikken over twee unieke, sfeervolle zalen. De beide zalen, De Theaterzaal en De Sociëteit, zijn het hele jaar gevuld met een bijzondere diversiteit aan evenementen. De authenticiteit van de zalen zorgt voor een gezellige en warme sfeer.

Nu in
De Avenue

Onze dinnershows

 • Groeten uit Holland Dinnershow – 9 november 2024

  69.9589.50
 • Groeten uit Holland Dinnershow – 21 juni 2024

  69.9589.50
 • Showtime | Drag Diner – Dinnershow – 4 oktober 2024

  69.9589.50
 • Groeten uit Holland Dinnershow – 13 september 2024

  69.9589.50

Wat onze gasten zeggen...

Benieuwd hoe andere gasten hun bezoek bij De Avenue hebben ervaren?

Romantisch avondje

Uitjes in Brabant voor 2 personen

Ben je op zoek naar een originele date? Bezoek dan de Cirque du Burlesque dinnershow! Betreed de wereld van Burlesque met de sfeer van het circus en laat je verwonderen door de kleurrijke show en het diner. Een bruisende show met zang, verleiding, circusacts en oogstrelende danseressen. Dit alles met een ondeugende knipoog.

Deze dinnershow is te boeken als onderdeel van een van onze hotelarrangementen in Breda. Zo geniet je samen van een romantisch weekendje weg in de binnenstad van Breda.

Exclusieve dinnershows

Uitjes voor bedrijven, verenigingen en groepen

Al onze dinnershows zijn ook exclusief voor jouw bedrijf, vereniging, familie of business club te boeken. Daarnaast is het ook mogelijk om een dinnershow speciaal voor jouw gezelschap samen te stellen.

Een dinnershow op maat is al mogelijk vanaf 40 personen. Op elke dag van de week en op elk tijdstip een compleet op jouw wensen afgestemde voorstelling.

Dinnershows

In een sfeervolle en theatrale ambiance geniet je tijdens onze dinnershows van een overheerlijk viergangendiner, gecombineerd met top entertainment. Een complete avond uit op het hoogste niveau.

De dinnershows zijn avondvullend en zijn geschikt voor iedereen. Je bent van harte welkom in je ééntje maar ook met een grote groep van maximaal 250 personen. Al onze dinnershows zijn ook exclusief voor jouw bedrijf, vereniging, familie of business club te reserveren. Dit kan al vanaf 40 personen! Daarnaast is het ook mogelijk om een dinnershow speciaal voor jouw gezelschap samen te stellen. Welke show je ook kiest, de avond wordt tot in de puntjes verzorgd!

Diverse events

Een avondje dansen op een verlichte dansvloer of liever een intiem zondagmiddagconcert? Bij De Avenue kan je overal voor terecht!

Voor elke doelgroep bieden wij verscheidene evenementen aan. Zo huisvesten wij onder andere de volgende evenementen: de bijeenkomsten van Stadssociëteit De Gouden Cirkel, dance event Deja Vu Breda, FlitsDate, Het Breda Jazz Festival, Het Poker Series Pokertoernooi en ga zo maar door.

Jouw feestje in De Avenue?

De Avenue biedt verschillende mogelijkheden om een onvergetelijk feest te geven! De unieke locatie, bijzondere ambiance en ons bijzonder vriendelijk personeel dragen hieraan bij.

Word je binnenkort 50 jaar, heeft de (studenten)vereniging een jubileum te vieren, ben je op zoek naar de perfecte feestlocatie in Brabant voor het jaarlijkse bedrijfsfeest of heb je gewoon zin om eens een goed feest te geven? Bij De Avenue ben je altijd welkom voor welk feest dan ook!

Zakelijke evenementen

Jullie zijn even weg uit de dagelijkse kantoorsferen en dat zorgt voor de nodige inspiratie. Naast een authentieke vergaderlocatie in Brabant zijn onze zalen ook zeer geschikt als locatie voor een workshop of lezing.

Er zijn diverse opstellingen mogelijk voor zowel formele als informele evenementen. Met uiteraard aanvullende mogelijkheden voor een lunch, borrel en/of diner. 

Zeg JA tegen De Avenue!

Naast onze evenementen, dinnershows en reguliere zaalverhuur bieden wij ook de mogelijkheid om te trouwen in De Avenue.

Met ons gastgerichte personeel zullen wij er alles aan doen om jullie trouwdag fantastisch te maken. Onze bruiloft-experts denken met jullie mee over een uniek concept voor jullie bruiloft. De Avenue werkt samen met diverse trouwleveranciers zodat wij jullie een totaalconcept kunnen bieden als trouwlocatie in Brabant

Avondje uit met vrienden

Voor een gezellig avondje uit in Brabant met vrienden heten we jullie van harte welkom bij De Avenue.

Zoeken jullie bijvoorbeeld een originele activiteit voor een vrijgezellenfeest in het centrum van Breda? Boek dan tickets voor één van onze dinnershows! Geniet van een heerlijk viergangendiner gecombineerd met top entertainment.