Skip to main content

Zaal huren Breda

De Avenue is een unieke locatie in het centrum van Breda en beschikt over twee prachtige, zeer sfeervolle zalen.

Zalen van De Avenue

Onze zalen, De Theaterzaal en De De Sociëteit, zijn uitermate geschikt voor evenementen. Bovendien is elke zaal voorzien van faciliteiten zoals garderobe, bar en podium. Tevens beschikt elke zaal over een licht- en geluidsinstallatie. Het gebruik hiervan is bij de zaalhuur inbegrepen.

1. Theaterzaal

Op zoek naar een sfeervolle en authentieke zaal voor een groot gezelschap? Dan is De Theaterzaal zeer geschikt. Met een capaciteit tot 500 gasten en uitgebreide technische voorzieningen is deze zaal perfect voor bijvoorbeeld een groot feest.

2. Sociëteit

De karakteristieke bovenzaal van De Avenue, De Sociëteit, heeft haar unieke uitstraling te danken aan het gewelfde plafond. Met een capaciteit tot 200 personen is deze zaal uitermate geschikt voor een huwelijksdiner, receptie of spetterend feest.

Neem contact op

 Theaterzaal

Sociëteit

Feesten & events

Zaal huren voor feest of evenement

De Avenue biedt verschillende mogelijkheden om een onvergetelijk feest te geven! De unieke locatie, bijzondere ambiance en ons bijzonder vriendelijk personeel dragen hieraan bij. 

Word je binnenkort 50 jaar, heeft de (studenten)vereniging een jubileum te vieren, ben je op zoek naar de perfecte feestlocatie in Breda voor het jaarlijkse bedrijfsfeest of heb je gewoon zin om eens een goed feest te geven? Bij De Avenue ben je altijd welkom voor welk feest dan ook!

Trainingen & lezingen

Zaal huren voor trainingen

Jullie zijn even weg uit de dagelijkse kantoorsferen en dat zorgt voor de nodige inspiratie. Onze zalen zijn zeer geschikt als locatie voor een workshop of lezing.

Er zijn diverse opstellingen mogelijk voor zowel formele als informele evenementen. Met uiteraard aanvullende mogelijkheden voor een lunch, borrel en/of diner.

Bruiloft & Recepties

Zaal huren voor bruiloften

Zijn jullie op zoek naar een unieke trouwlocatie in Breda in vintage theaterstijl? Het is ook mogelijk om jullie bruiloft te vieren bij De Avenue. Van JA tot Z: van ceremonie tot feest.

Het ervaren team van De Avenue zal er alles aan doen om jullie trouwdag en het gehele traject naar de grote dag toe fantastisch te maken.

Ook na de grote dag zijn jullie van harte welkom bij De Avenue om de liefde te vieren. Onze zalen zijn de ideale locatie voor het vieren van een jubileum of andere bijzondere momenten.

Vergaderingen

Zaal huren voor vergaderingen

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Breda? Bekijk dan eens onze zalen. Voor vergaderingen met grote groepen is onze Theaterzaal zeer geschikt en voor kleinere groepen is onze Sociëteit zeer geschikt. Uiteraard kun je ook bij De Avenue terecht voor je eigen evenement, congres of personeelsfeest, de mogelijkheden zijn oneindig. 

Parkeren

Parkeren kan al op slechts 200 meter afstand. De nabijgelegen parkeergarages zijn parkeergarage De Barones en Q-Park. Indien gewenst kunnen wij voor uitrijkaarten zorgen, neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Plan je evenement

Zaal huren in Breda bij De Avenue?

Heb je interesse in het boeken van De Avenue en wil je alvorens de locatie komen bezichtigen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 076-2065011 of stuur een e-mail naar info@de-avenue.nl.