Dat is nog eens een andere kerst!

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” row_border_radius=”none” row_border_radius_applies=”bg” overflow=”visible” overlay_strength=”0.3″ gradient_direction=”left_to_right” shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” column_element_direction_desktop=”default” column_element_spacing=”default” desktop_text_alignment=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_backdrop_filter=”none” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” column_position=”default” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” animation_type=”default” bg_image_animation=”none” border_type=”simple” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][nectar_responsive_text font_line_height=”20px”]

Maak kerst onvergetelijk met een dinnershow in Breda!

De kerstdagen, ze komen er weer aan. Waar de een in augustus al begint met het bedenken van een 4-gangen menu, is de ander blij wanneer de afwas weer gedaan is en de rust in huis is wedergekeerd. Kerst is altijd hét moment van gezellig samenzijn, maar ook veel geregel. Wil je dit jaar de kerst eens anders én ontspannen vieren? Dat kan!

Vier kerst eens met een dinnershow!

Met onze betoverende kerstshow in Breda beleef je een fantastische avond. Ontspannen aanschuiven, een heerlijk 4-gangen diner, onbeperkt de lekkerste drankjes en onvergetelijk vermaak. Met zang, dans, humor en een heerlijke kerstsfeer, belooft onze dinershow met kerst een onvergetelijke ervaring te worden.

Betreed de betoverende sfeer van De Avenue in Breda en laat je meenemen naar een onvergetelijke avond vol verwondering en veelzijdigheid met “World of Winter | The Christmas Dinnershow.”

Bijzonder uit eten met kerst

Of je nu een romantische avond uit eten wilt met je partner, een speciale zakelijke gelegenheid wilt vieren met collega’s, of gewoon quality time wilt doorbrengen met je gezin, deze show past bij allerlei gelegenheden en leeftijden.

Laat je leiden door de charismatische Vorst van de Winter, MC VanderWal, die met zijn flamboyante persoonlijkheid de avond tot leven brengt en jullie meeneemt op een reis vol verrassingen en vermaak. Terwijl je geniet van elke smaakvolle gang, bereid door ons culinaire team, word je betoverd door de ongeëvenaarde acts die de magie van de winterperiode tot leven brengen.

Familiepret voor het hele gezin bij onze betoverende dinnershow

Deel samen met jouw familie deze onvergetelijke ervaring. Een kerstdiner met show is een geweldige manier om de familiebanden te versterken en samen mooie herinneringen te maken. Onze kerstshow in Breda is geschikt voor jong en oud. De diverse acts, van dans tot acrobatiek en cabaret, zullen alle gezinsleden boeien en vermaken. Wie weet wordt dit wel jullie jaarlijkse familietraditie?

Romantische dinnershow met je partner

Verras je partner eens met een kerstshow met diner. De liefde vieren tijdens kerst is natuurlijk dubbel feest. In de romantische sfeer bij de Avenue Breda laat je je samen betoveren door de magie van de feestdagen. De perfecte manier om samen een onvergetelijke herinnering te creëren. De Avenue Breda is prachtig versierd tijdens de kerstperiode. De romantische sfeer wordt versterkt door de betoverende decoraties en fonkelende lichtjes. Een intieme en sfeervolle setting voor een mooie avond samen.

Vier je zakelijke relaties met een kerstdiner in Breda

Nodig zakelijke relaties uit voor een kerstshow rond de feestdagen. Een bijzondere manier om zakelijke connecties te versterken en hen te bedanken voor hun samenwerking gedurende het jaar. Een kerstshow met diner geeft direct een warme en feestelijke sfeer en creëert een positieve herinnering die lang zal blijven bestaan.

Een kerst om nooit te vergeten

Dompel jezelf onder in deze unieke ervaring van ruim 4 uur waar entertainment en gastronomie hand in hand gaan, en laat je verrassen door de adembenemende acts en het heerlijke eten. “World of Winter | The Christmas Dinnershow.” belooft een avond vol betovering en verwondering die je nog lang zult koesteren. Dat is nog eens een andere kerst!

Kerst dinnershow in Breda boeken

Reserveer nu voor Kerst 2023 en maak van jouw kerst een onvergetelijke herinnering. Boek de kerstshow vandaag nog![/nectar_responsive_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” column_direction=”default” column_direction_tablet=”default” column_direction_phone=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” row_border_radius=”none” row_border_radius_applies=”bg” overflow=”visible” overlay_strength=”0.3″ gradient_direction=”left_to_right” shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_tablet=”inherit” column_padding_phone=”inherit” column_padding_position=”all” column_element_direction_desktop=”default” column_element_spacing=”default” desktop_text_alignment=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_backdrop_filter=”none” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” column_position=”default” gradient_direction=”left_to_right” overlay_strength=”0.3″ width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” animation_type=”default” bg_image_animation=”none” border_type=”simple” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][image_with_animation image_url=”30678″ image_size=”full” animation_type=”entrance” animation=”None” animation_movement_type=”transform_y” hover_animation=”none” alignment=”” border_radius=”none” box_shadow=”none” image_loading=”default” max_width=”100%” max_width_mobile=”default”][/vc_column][/vc_row]