Get the party started!

Benieuwd wat De Avenue voor jullie mooiste dag kan betekenen?
De Avenue is een klein, sfeervol theater gelegen in het centrum van Breda. Achter de karakteristieke deuren van deze voormalige schuilkerk bevinden zich twee prachtige zalen. De romantische bovenzaal, genaamd De Sociëteit, is uitermate geschikt voor een huwelijksdiner, receptie of spetterend feest. Het gewelfde plafond, de houten vloeren en bijzondere oude bar geven de ruimte een warme, sfeervolle uitstraling. De capaciteit is maximaal 200 personen.

Is uw gezelschap groter dan 200 personen? Kies dan voor De Theaterzaal! Bijzondere kenmerken van deze zaal zijn onder andere de, aan weerszijde, balkons, het podium en het balzaal gevoel dat het met zich meebrengt. Beide zalen zijn voorzien van een bar, podium, licht- en geluidsinstallatie, rookruimte, garderobe en toiletvoorziening. Kortom: alles wat nodig is om jullie trouwdag compleet te maken.

Theaterzaal
Sociëteit
Kom in contact

Onze bruiloft-experts Mark & Eline plannen graag een afspraak met jullie in voor een rondleiding. In een persoonlijk gesprek kunnen dan alle wensen worden aangeven. De Avenue zal zorgen voor een onvergetelijk feest!

Online Informatiepakket

Het team van De Avenue zal er alles aan doen om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.
Om jullie een beetje op weg te kunnen helpen, hebben wij voor jullie een kickstarterpakket gemaakt.
In dit kickstarterpakket kun je een informatieboekje vinden met meer informatie over Avenue Weddings, een voorbeeld van een menu,
een food lookbook (want we willen natuurlijk dat jullie buikjes gevuld blijven) en een city map van het centrum van Breda met de beste én handige hotspots van Breda om jullie bruiloft helemaal compleet te maken.

Midweekwedding

Voor slechts € 3.475 verzorgen wij de mooiste dag van jullie leven*!

De rode loper ligt uit en wij ontvangen het bruidspaar en 23 daggasten met een sprankelend glas prosecco. De met linnen gedekte tafels staan al klaar voor een heerlijk driegangendiner. Onze medewerkers zorgen ervoor dat niemand iets te kort komt en de glazen gevuld blijven.

Na de koffie maken wij de zaal gereed voor het feest. Het bruidspaar kan zich even terugtrekken in de kleedkamer terwijl de feestgasten (maximaal 80) arriveren. Nadat het bruidspaar het feest heeft geopend zal onze dj ervoor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan.

De gasten kunnen onbeperkt bier, wijn, frisdrank en binnenlands gedestilleerde dranken bestellen aan de bar. Daarnaast gaan wij regelmatig rond met diverse warme en koude hapjes.

Tegen het einde van de avond serveren  onze medewerkers een overheerlijke puntzak friet met mayonaise. Na de slotdans zal iedereen kunnen terugkijken op een onvergetelijk feest!

Programma:

17:00 Ontvangst bruidspaar & gasten met glas prosecco (25 personen)
17:30 Diner inclusief frisdrank, bier, wijn en binnenlands gedistilleerde dranken
19:30 Koffie & thee
20:00 Ontvangst feestgasten (80 personen)
20:30 Feest met dj, hapjes en drankjes
00:30  Puntzakje friet
01:00 Einde

* Deze aanbieding is geldig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Ceremonie

Wij werken nauw samen met persoonlijk trouwambtenaar Mascha van Kakerken van Jullie Ceremonie.

“De communicatie is altijd prima verlopen en er werd goed met ons mee gedacht. We hebben een topavond gehad en vonden het erg prettig dat het allemaal goed geregeld was en wij ons nergens druk om hoefden te maken. Ook onze gasten waren zeer lovend over de locatie.”