Uw feestje in De Avenue?

De Avenue is een unieke locatie in het centrum van Breda en beschikt over 2 prachtige, zeer sfeervolle zalen. Deze zijn uitermate geschikt voor evenementen. Bovendien is elke zaal voorzien van faciliteiten zoals garderobe, bar en podium. Tevens beschikt elke zaal over een licht-en geluidsinstallatie. Het gebruik hiervan is bij de zaalhuur inbegrepen.

Theaterzaal

 Sociëteit

Personeelsfeest

De Avenue biedt u verschillende mogelijkheden om samen met het personeel een onvergetelijke avond te beleven. De unieke locatie, bijzondere ambiance en ons bijzonder vriendelijk personeel dragen hieraan bij.

U kunt al vanaf 40 personen uw eigen dinnershow boeken. Ook hoort een feest tot de mogelijkheden, met bijvoorbeeld een walking dinner, verschillende buffetten of gewoon wat snacks.

Ook de muzikale omlijsting is divers, van een DJ tot een band. De mogelijkheden zijn eindeloos. Informeer eens naar de mogelijkheden. Wij maken graag een afspraak met u.

Parkeren

Parkeren kan al op slechts 200 meter afstand. De nabij gelegen parkeergarages zijn parkeergarage De Baronesen Q-Park.

Kom in contact

De Theaterzaal of de Sociëteit een keer komen bezichtigen? Dat kan! Bel voor een afspraak 076-2065011 of stuur een e-mail naar info@de-avenue.nl.