Skip to main content

Jouw feestje in De Avenue?

De Avenue biedt verschillende mogelijkheden om een onvergetelijk feest te geven! De unieke locatie, bijzondere ambiance en ons bijzonder vriendelijk personeel dragen hieraan bij.

Word je binnenkort 50 jaar, heeft de (studenten)vereniging een jubileum te vieren, ben je op zoek naar de perfecte locatie voor het jaarlijkse bedrijfsfeest of heb je gewoon zin om eens een goed feest te geven? Bij De Avenue ben je altijd welkom voor welk feest dan ook!

Onze zalen

Wij beschikken over twee prachtige, sfeervolle zalen. Deze zijn uitermate geschikt voor evenementen. Bovendien is elke zaal voorzien van faciliteiten zoals garderobe, bar en podium. Tevens beschikt elke zaal over een licht- en geluidsinstallatie. Het gebruik hiervan is bij de zaalhuur inbegrepen.

Theaterzaal

 Sociëteit

Personeelsfeest

De Avenue biedt verschillende mogelijkheden om samen met het personeel een onvergetelijke avond te beleven. De unieke locatie, bijzondere ambiance en ons bijzonder vriendelijke personeel dragen hieraan bij.

Vanaf 40 personen kan je al een eigen dinnershow boeken. Ook hoort een feest tot de mogelijkheden, met bijvoorbeeld een walking dinner, verschillende buffetten of diverse snacks.

Ook de muzikale omlijsting is divers, van een DJ tot een band. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Parkeren

Parkeren kan al op slechts 200 meter afstand. De nabij gelegen parkeergarages zijn parkeergarage De Barones en Q-Park.

Kom in contact

De Theaterzaal of de Sociëteit een keer komen bezichtigen? Dat kan! Bel voor een afspraak 076-2065011 of stuur een e-mail naar info@de-avenue.nl.

Plan je evenement