Dinnershows, het perfecte groepsuitje!

Midden in het centrum van Breda vind je al ruim 25 jaar De Avenue, een voormalige schuilkerk die volledig is omgetoverd tot een prachtige allround evenementenlocatie.

Bij de avenue weten we hoe belangrijke een gezellige avond kan zijn met jouw gezelschap. Onze dinnershow zijn daarom ook het perfecte groepsuitje in Breda. Wij zorgen voor een onvergetelijke avond vol top entertainment en culinaire hoogstandjes. Helemaal afgestemd op de wensen van jouw groep.

Contact
Verjaardag in De Avenue

Het perfecte vrijgezellenfeest

Ben je op zoek naar een unieke manier om een vrijgezellenfeest te vieren? Dan ben je bij De Avenue bij het juiste adres. Onze dinnershows bieden de perfecte combinatie van comedy, muziek, dans en theater. Geniet van een avond vol entertainment en heerlijk eten, volledig afgestemd op jouw vrijgezellenfeest.

Meer informatie

Een verjaardag om nooit te vergeten

Op zoek naar een bijzondere manier om je verjaardag te vieren? Bezoek een van onze dinnershows! Bij De Avenue geniet je samen met vrienden en familie van een avond vol verassingen, top entertainment en culinaire verwennerijen. Maak van jouw verjaardag een onvergetelijke avond met de dinnershows van De Avenue.

Meer informatie
Evenementen bij De Avenue
World of Winter 2023 in De Avenue

Dinnershows voor elke groep

Onze dinnershow zijn niet alleen voor bovenstaande groepen maar voor iedereen! Ben jij met een groepsgezelschap en op zoek naar een leuke avond? Bezoek dan een van onze dinnershows! Wij zorgen voor een unieke avond die jullie nooit meer zullen vergeten!

Ben je met een grote groep en wil je een dinnershow op maat? Ook dat kan! Een dinnershow op maat is al mogelijk vanaf 40 personen. Op elke dag van de week en op elk tijdstip een compleet op jouw wensen afgestemde voorstelling. Neem een kijkje op onze dinnershow op maat pagina om te kijken naar de mogelijkheden.

Plan je evenement