MENU DE AVENUE

*Dit is een voorbeeldmenu: Wijzigingen onder voorbehoud. Dieetwensen dienen uiterlijk 1 week van te voren doorgegeven te worden. Dit kan telefonisch op 076 – 206 5011.

DE ONTVANGST:

Huisgemaakte Tomatensoep
van pomodori-tomaat met verse basilicum.

HET VOORPROGRAMMA:

Rundercarpaccio
met truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola, frisée en parmezaanse kaas.
Viskoekjes
met een frisse salade, gegrilde citroen, limoen en dille mayonaise-dip.
Salade van peer
met mosterd-honingdressing en een ambachtelijke kaaskroket.

HET HOOFDPROGRAMMA*:

Een saté van varkenshaas
geserveerd met pindasaus, geroosterde uitjes, verse kroepoek en atjar.
Trio van vis
met zalm, scampie, pangafilet, geserveerd met prei, venkel, gegrilde citroen en gele rijst.
Huisgemaakte loempia
van paddo, glasnoedels, wortel, lente-ui, koolsla en een dipsaus van gember, soja en ketjap.

*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse Brabantse frieten.

DE TOEGIFT:

Chocolade-Mascarponomousse
Een duo van chocolade- en mascarponemousse met vanille en perzik met cantussini koekje.