MENU DE AVENUE

*Dit is een voorbeeldmenu: Wijzigingen onder voorbehoud. Dieetwensen dienen uiterlijk 1 week van te voren doorgegeven te worden. Dit kan telefonisch op 076 – 206 5011.

DE ONTVANGST:

Huisgemaakte Tomatensoep
van pomodori-tomaat, verse basilicum en een puntje room.

geserveerd in de ouderwetse soepterrines uit grootmoeders tijd.

HET VOORPROGRAMMA:

Rundercarpaccio
met basislicummayonaise, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitjes.
Gamba’s 
gebakken in een olie van knoflook en ui in een tomaten-kokossaus.
Een zomerse salade
van room-brie, cherrytomaat,appel,honing mosterddressing en croutons.

HET HOOFDPROGRAMMA*:

Een saté van varkenshaas
geserveerd met pindasaus, geroosterde uitjes en koolsla.
Vispotje
een rijkelijk gevuld vispotje, geserveerd met een garnituur van diverse groenten.
Vegetarische groentecurry
geserveerd met gele rijst en een garnituur.

*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse Brabantse frieten.

DE TOEGIFT:

Chocolademousse
Geserveerd op een bedje van rood fruit met een crumble van bastogne .