MENU DE AVENUE

*Dit is een voorbeeldmenu: Wijzigingen onder voorbehoud. Dieetwensen dienen maximaal een week van te voren doorgegeven te worden. Dit kan telefonisch via 076 – 206 5011.

HET ONTVANGST

Huisgemaakte Tomatensoep

van pomodori-tomaten met verse basilicum

 

HET VOORPROGRAMMA

Carpaccio

met mosterddressing, pijnboompitten, fijne mesclum
en Parmezaanse kaas.

 Garnalencocktail

salade bereid met roze garnalen, huisgemaakte cocktaildressing en focaccia brood

Couscous salade

met witte kaasblokjes, gemarineerde olijven, lente-ui, cherrytomaten en rozijnen met een saus van crème fraîche en munt

 

HET HOOFDPROGRAMMA*

Varkensoester

met ratatouille en jus de veau

Victoriabaars

gekruid in viskruiden, geserveerd met ratatouille en een roomsaus van schaaldieren

Vegaburger d’Avenue

met alle toeters en bellen; komkommer, tomaat, augurk, coleslaw en truffelmayonaise op een sesambroodje

*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse Brabantse frieten

 

 DE TOEGIFT

Panne cotta
van chocolade, een crumble van Bastognekoek, frambozen saus en slagroom