MENU DE AVENUE

*Dit is een voorbeeldmenu: Wijzigingen onder voorbehoud. Dieetwensen dienen uiterlijk 1 week van te voren doorgegeven te worden. Dit kan telefonisch op 076 – 206 5011.

DE ONTVANGST:

Huisgemaakte Tomatensoep
van pomodori-tomaat met verse basilicum.

HET VOORPROGRAMMA:

Rundercarpaccio
met truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola, frisée en parmezaanse kaas.
Viskoekjes
met een frisse salade, gegrilde citroen, limoen en dille mayonaise-dip.
Salade van peer
met mosterd-honingdressing en een ambachtelijke kaaskroket.

HET HOOFDPROGRAMMA*:

Grootmoeders Hachee
geserveerd met gefrituurde pletaardappel en stoofpeertjes.
Trio van vis
met zalm, scampie, pangafilet, geserveerd met prei, venkel, gegrilde citroen en gele rijst.
Aardappelschotel
van courgette, paprika, aubergine en tomaat met romige Gruyére kaassaus.

*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse Brabantse frieten.

DE TOEGIFT:

Chocolade-Mascarponomousse
Een duo van chocolade- en mascarponemousse met vanille en perzik met cantussini koekje.

MENU DE AVENUE KERST

*Dit is een voorbeeldmenu: Wijzigingen onder voorbehoud. Dieetwensen dienen uiterlijk 1 week van te voren doorgegeven te worden. Dit kan telefonisch op 076 – 206 5011.

DE ONTVANGST:

Huisgemaakte Tomatensoep
van pomodori-tomaat met verse basilicum.

HET VOORPROGRAMMA:

Hertenkroket
met rucola en een stroop van rode kool en stoofpeer.
Trio van Zalm
met een bitterbal van zalm, een mousse van zalm en een roosje van gerookte zalm met oyster saus.
Gepaneerde Geitenkaas
met frisée salade, hazelnootdressing, komkommer en lente-ui.

HET HOOFDPROGRAMMA*:

 Hachee d’Avenue
met pletaardappel, paprikazout en huisgemaakte rode kool.
Kabeljauw
met Parmezaanse kaas, broodkruim, doperwten met beurre blanc-saus.
Paccheri Rigati
met ricotta, spinazie met basilicum-tomatensaus en Grana Padano kaas.

*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse Brabantse frieten.

DE TOEGIFT:

Grand dessert d’Avenue
met bananen chococake, Mars-ijs, hemelse modder, frambozensaus en slagroom.