Skip to main content

Nu in
De Avenue

Kerst dinnershow

 • The Christmas Dinnershow – 21 december 2024

  79.9599.50
 • The Christmas Dinnershow – 20 december 2024

  79.9599.50
 • The Christmas Dinnershow – 14 december 2024

  79.9599.50
 • The Christmas Dinnershow – 26 december 2024

  79.9599.50
 • The Christmas Dinnershow – 24 december 2024

  79.9599.50
 • The Christmas Dinnershow – 25 december 2024

  79.9599.50

Kerst Dinnershow: een magische beleving bij De Avenue

Elk jaar transformeren we onze locatie tot een magisch winter wonderland voor een avond vol entertainment. Muziek, dans, humor en uiteraard een betoverende kerstsfeer vormen de ingrediënten van dit onvergetelijke evenement. Geniet van de gezelligheid met vrienden, familie of collega’s, of maak het deel van je bedrijfsevenement.

Wat onze gasten zeggen...

Benieuwd hoe andere gasten hun bezoek bij De Avenue hebben ervaren?

Geniet en ontspan

4-gangen diner

Terwijl je jezelf onderdompelt in de feestelijke ambiance, wordt je getrakteerd op een voortreffelijk 4-gangen diner. Onze cast, bestaande uit getalenteerde vocalisten en prachtige danseressen, brengen de mooiste kersthits ten gehore. Je hoeft alleen maar te zitten, te genieten en je te laten betoveren door de kerstmagie van onze Kerst Dinnershow.

Onbezorgd genieten

Drankarrangement

Maak je kerst dinnershow compleet met ons drankarrangement, waarbij je onbeperkt kunt kiezen uit Swinckels’ tapbier, fris, huiswijn, koffie, thee en port. Dit arrangement geldt van een half uur voor de show tot het einde ervan. Let wel: het arrangement is alleen te boeken voor de gehele tafel en wordt per persoon berekend.

Jouw wensen

Dieetwensen en Allergieën

Jouw welzijn is onze prioriteit. We kunnen rekening houden met specifieke allergieën of diëten, en standaard houden we rekening met vegetarische gasten in ons viergangenmenu. Geef jouw specifieke wensen door bij het kopen van de tickets, of bel ons op 076-206 5011. Let wel: we horen graag minimaal 48 uur van tevoren over specifieke allergieën of dieetwensen.

Voor iedereen

Rolstoeltoegankelijkheid

Onze theaterzaal is rolstoeltoegankelijk en uitgerust met een invalidentoilet. Als er iemand in jouw gezelschap een rolstoel gebruikt, laat dit ons weten bij het boeken van de tickets. Soms vindt de dinnershow plaats in De Sociëteit (bovenzaal), die helaas alleen per trap bereikbaar is en niet rolstoeltoegankelijk.

De BredaPas biedt gezinnen met een laag inkomen de mogelijkheid om met korting onze dinnershows te bezoeken.

Kijk voor meer informatie op www.breda.nl/bredapas.