Dinnershow Brabant

Bent u op zoek naar een dinnershow in Brabant? De Avenue in Breda organiseert verschillende dinnershows, bekijk onze shows en vindt de show die bij u past. Naast onze vaste dinnershows bieden wij ook dinnershows op maat aan. Dus bent u op zoek naar een dinnershow exclusief voor uw bedrijf, vereniging, familie of business club? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden met u bespreken.

Ons aanbod dinnershows:

Cirque du Burlesque

de Wannebiezz

Enge Buren

Groeten uit Holland

Showtime

Stars on Stage

WoW!

Menu dinnershow Brabant

Tijdens onze dinnershows in Brabant kunt u genieten van een fantastische show en daarnaast van een heerlijk vier-gangendiner. Bent u benieuwd wat het menu is? Bekijk dan onze menukaart. Onze dinnershows zijn rolstoel toegankelijk, maar let wel op bij het bestellen van de kaarten dat het balkon niet rolstoel toegankelijk is.

Drankarrangement

Wanneer u het drankarrangement bestelt dan heeft u onbeperkte keuze uit: Jupiler bier, fris, huiswijn, koffie, thee en port. Het arrangement is geldig een half uur voordat de show begint, tot het einde van de show. Het drankarrangement is alleen te boeken voor de gehele tafel en niet voor enkele personen.

Speciale wensen

Indien u allergieën of dieetwensen heeft, laat het ons weten en wij zullen hiermee rekening houden. In ons vier-gangenmenu wordt al rekening gehouden met vegetariërs, dus dit hoeft u niet door te geven. Geef speciale wensen aan bij de opmerkingen wanneer u een kaartje koopt of bel ons uiterlijk 48 uur van tevoren in verband met de inkoop.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze dinnershows in Brabant of wilt u een privé dinnershow? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, 076-2065011 of mail naar info@de-avenue.nl en plan een vrijblijvend gesprek in.

De Avenue

De Avenue is gevestigd in Breda, Noord-Brabant. Naast het organiseren van dinnershows kunt u bij De Avenue ook een zaal huren of trouwen. De zalen zijn geschikt voor complete bruiloften, feesten & partijen en zakelijke evenementen. Dus bent u op zoek naar een locatie of dinnershow in Brabant? Neem dan contact met ons op.