Skip to main content

Nu in
De Avenue

Dinnershows Brabant

 • Groeten uit Holland Dinnershow – 13 september 2024

  69.9589.50
 • Showtime | Drag Diner – Dinnershow – 4 oktober 2024

  69.9589.50
 • Groeten uit Holland Dinnershow – 9 november 2024

  69.9589.50
 • Groeten uit Holland Dinnershow – 21 juni 2024

  69.9589.50

Dinnershows in Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een dinnershow in Brabant? De Avenue in Breda organiseert verschillende dinnershows, bekijk onze shows en vindt de show die bij jou past. Naast onze vaste dinnershows bieden wij ook dinnershows op maat en dinnershows met overnachting aan. Dus ben je op zoek naar een dinnershow exclusief voor jouw bedrijf, vereniging, familie of business club? Neem dan contact met ons op en we zullen de mogelijkheden bespreken.

Wat onze gasten zeggen...

Benieuwd hoe andere gasten hun bezoek bij De Avenue hebben ervaren?

Ons aanbod dinnershows:

Menu dinnershow Brabant

Tijdens onze dinnershows in Brabant kan je genieten van een fantastische show en daarnaast van een heerlijk vier-gangendiner. Ben je benieuwd wat het menu is? Bekijk dan onze menukaart.

Drankarrangement

Indien je een drankarrangement hebt bijgeboekt bestaat deze uit Swinckels’ tapbier, fris, huiswijn, koffie, thee en port. Een drankarrangement dient voor het gehele gezelschap te worden geboekt en is geldig vanaf 19.00 uur tot het einde van de voorstelling.

Indien je niet voor een drankarrangement hebt gekozen kan je hier op de avond zelf nog voor kiezen of de drankjes gewoon los bestellen. Wij zullen je erop wijzen dat je in het laatste geval aan het einde van de avond de drank per tafel dient af te rekenen. Dit kan contant of met pin.

Speciale wensen

Indien je allergieën of dieetwensen hebt, laat het ons weten en wij zullen hiermee rekening houden. In ons vier-gangenmenu wordt al rekening gehouden met vegetariërs, dus dit hoef je niet door te geven. Geef speciale wensen aan bij de opmerkingen wanneer je een kaartje koopt of bel ons uiterlijk 48 uur van tevoren in verband met de inkoop.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze dinnershows in Brabant of wil je een privé dinnershow? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, 076-2065011 of mail naar info@de-avenue.nl en plan een vrijblijvend gesprek in.

De Avenue

De Avenue is gevestigd in Breda, Noord-Brabant. Naast het organiseren van dinnershows kan je bij De Avenue ook een zaal huren of trouwen. De zalen zijn geschikt voor complete trouwlocatie, vergaderlocatie of feestlocatie. Dus ben je op zoek naar een locatie of dinnershow in Brabant? Neem dan contact met ons op.

De BredaPas biedt gezinnen met een laag inkomen de mogelijkheid om met korting onze dinnershows te bezoeken.

Kijk voor meer informatie op www.breda.nl/bredapas.