Skip to main content

Coronaproof vergaderen op een unieke vergaderlocatie

Je kunt bij De Avenue op een veilige manier vergaderen door de grote van onze vergaderruimtes in Breda. Je kunt kiezen uit twee prachtige, zeer sfeervolle en inspirerende vergaderzalen. Wanneer je niet genoeg plek hebt op kantoor of een extra vergaderruimte nodig hebt voor je vergadering, kan je bij ons eenvoudig terecht. De Avenue is gevestigd in het centrum van Breda op loopafstand van twee parkeergarages. Dus ben je op zoek naar een vergaderlocatie waar u coronaproof kunt vergaderen? Dan ben je bij De Avenue aan het juiste adres.

De zalen van De Avenue

Wij beschikken over twee ruime en inspirerende zalen die volledig naar wens ingericht kunnen worden, uiteraard wel volgens de richtlijnen van het RIVM. Voor vergaderingen met grote groepen (tot 30 personen) is onze Theaterzaal zeer geschikt en voor een wat kleinere groepen is onze Sociëteit zeer geschikt. Naast vergaderen zijn onze zalen ook zeer geschikt voor andere evenementen. Onze zalen zijn van alle faciliteiten voorzien. Heb je vragen over onze zalen? Wij beantwoorden graag al jouw vragen en denken graag met je mee.

Vergaderen bij De Avenue in Breda

Wanneer je komt vergaderen bij De Avenue in Breda dan kan je ervan uitgaan dat alles volgens de richtlijnen wordt geregeld. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over onze zalen of diensten? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar om alle zaken rondom jouw vergadering van je over te nemen. Wij weten als geen ander wat het is om een onvergetelijk event te organiseren en denken graag op alle vlakken met je mee. Dus wanneer mogen wij jou verwelkomen?

Parkeren

Parkeren kan al op bij De Avenue al op slechts 200 meter afstand. De nabij gelegen parkeergarages zijn parkeergarage De Barones en Q-Park. Indien gewenst kunnen wij voor uitrijkaarten zorgen, voor meer informatie over de mogelijkheden kan je contact met ons opnemen.

Kom in contact

Beide zalen van De Avenue zijn uitermate geschikt om coronaproof te vergaderen. Daarnaast zijn het inspirerende zalen en beschikken ze over alle technische faciliteiten die je nodig hebt. Wil je meer informatie over de mogelijkheden om coronaproof te vergaderen in Breda? Of wil je de zalen eerst komen bezichtigen? Dat kan! Bel voor een afspraak 076-2065011 Of stuur een e-mail naar info@de-avenue.nl.