Coronaproof vergaderen op een unieke vergaderlocatie

U kunt bij De Avenue op een veilige manier vergaderen door de grote van onze vergaderruimtes. U kunt kiezen uit twee prachtige, zeer sfeervolle en inspirerende vergaderzalen. Wanneer u niet genoeg plek heeft op kantoor of u heeft een extra vergaderruimte nodig voor uw vergadering, kunt bij ons eenvoudig terecht. De Avenue is gevestigd in het centrum van Breda op loopafstand van 2 parkeergarages. Dus bent u op zoek naar een vergaderlocatie waar u coronaproof kunt vergaderen? Dan bent u bij De Avenue aan het juiste adres.  

De zalen van De Avenue

Wij beschikken over 2 ruime en inspirerende zalen die volledig naar wens ingericht kunnen worden, uiteraard wel volgens de richtlijnen van het RIVM. Voor vergaderingen met grote groepen (tot 30 personen) is onze Theaterzaal zeer geschikt en voor een wat kleinere groepen is onze Soci√ęteit zeer geschikt. Naast vergaderen zijn onze zalen ook zeer geschikt voor andere evenementen. Onze zalen zijn van alle faciliteiten voorzien. Heeft u vragen over onze zalen? Wij beantwoorden graag al uw vragen en denken graag met u mee.

Vergaderen bij De Avenue in Breda

Wanneer u komt vergaderen bij De Avenue in Breda dan kunt u ervan uitgaan dat alles volgens de richtlijnen wordt geregeld. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over onze zalen of diensten? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar om alle zaken rondom uw vergadering van u over te nemen. Wij weten als geen ander wat het is om een onvergetelijk event te organiseren en denken graag op alle vlakken met u mee. Dus wanneer mogen wij u verwelkomen?

Parkeren

Parkeren kan al op bij De Avenue al op slechts 200 meter afstand. De nabij gelegen parkeergarages zijn parkeergarage De Barones en Q-Park. Indien gewenst kunnen wij voor uitrijkaarten zorgen, voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.  

Kom in contact

Beide zalen van De Avenue zijn uitermate geschikt om uw coronaproof te vergaderen. Daarnaast zijn het inspirerende zalen en beschikken ze over alle technische faciliteiten die u nodig heeft. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om coronaproof te vergaderen in Breda? Of wilt u de zalen eerst komen bezichtigen? Dat kan! Bel voor een afspraak 076-2065011 Of stuur een e-mail naar info@de-avenue.nl.