Op vakantie met De Avenue

Gaat u mee op reis?
De Avenue neemt u heel de maand juli graag mee op culinaire reis door Europa, met daarbij ook wijnen uit het betreffende land. Iedere week staat een ander land in de spotlights. Benieuwd naar de menukaart? Scroll naar beneden en klik op het desbetreffende land.

Een culturele film:
Iedere dinsdag draait er een film uit het land dat die week centraal staat. Entree voor de film is €7,50 (inclusief welkomstdrankje). De inloop van deze film is om 20:00 uur. De film zal om 20:30 uur starten. Voor iedereen staat een welkomstdrankje klaar. Benieuwd naar welke film wanneer draait of wilt u reserveren? Klik hier

Verzamel alle stempels!
Bezoek alle 5 landen, verzamel zoveel mogelijk stempels, lever uw kaart in en maak kans op leuke Avenue prijzen! Heeft u geen Avenue Passport ontvangen via de post? Download hier dan uw eigen Avenue Passport, print hem uit en verzamel uw stempels. Aan het eind van de vakantiemaand, kunt u uw stempelkaart inleveren bij ons in de brievenbus. Vervolgens trekken wij een aantal winnaars en wordt u vanzelf op de hoogte gesteld mocht u een prijs hebben gewonnen.

Op vakantie met De Avenue
We beginnen onze reis vlak over de grens. Namelijk bij onze zuiderburen; België. Zij kunnen vanaf 1 juli al lekker genieten van hun zomervakantie, maar ook u kunt genieten van de Belgische specialiteiten bij ons op het terras.
Onze tweede stop is het land van prachtige natuur en haar vele eilanden. We hebben het natuurlijk over Griekenland. Bekend om hun tzatziki, frisse salades en olijfolie.
We vervolgen onze reis naar het favoriete vakantieland van uw gastvrouw Milou, namelijk Italië. Het land van heerlijke antipasti, pasta, ijs en niet te vergeten de heerlijke wijn.
We zijn alweer over de helft van onze reis. Dit keer zijn we in Frankrijk aanbeland. De klassieke gerechten mogen we natuurlijk niet vergeten. À bientôt!
We sluiten onze reis af in Spanje. Het land van de kannen Sangria, tapas, en Paella. Daarnaast een land waar onze kok Wesley al vaak op vakantie is geweest. !Hasta Luego!