Welkom bij De Avenue Brasserie

De Avenue Brasserie is geopend op woensdag, donderdag en zondag vanaf 13:30 uur en op vrijdag en zaterdag vanaf 11:30 uur. U kunt bij ons zowel binnen als buiten op ons grote terras terecht.

Wij serveren gedurende de dag: borrel en een All-Day menu. Op vrijdag en zaterdag is het ook mogelijk om bij ons te lunchen vanaf 11:30 uur. Daarnaast is het ook mogelijk om te dineren van woensdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur.

Bent u van plan om binnenkort langs te komen? U kunt een tafeltje reserveren door te bellen naar 076- 2065011, door te mailen naar info@de-avenue.nl of door te reserveren via ons contactformulier hieronder.

Reserveren voor het terras in niet verplicht, maar mag natuurlijk wel.

Naast dat u bij ons heerlijk kunt lunchen, borrelen en dineren, bieden wij ook een verscheidenheid aan evenementen en leuke thema-avonden aan in onze brasserie. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld deelnemen aan pubquizzen in de brasserie, maar hebben we ook verschillende filmdiners op het programma staan.

Tot snel!

Team De Avenue

Tafeltje reserveren?

Wilt u een plekje reserveren in onze brasserie? Vul hieronder dan het contactformulier in. Geef daarin aan met hoeveel personen u wilt komen, op welke datum en welk tijdstip. Wij zullen dan zorgen dat er een tafeltje voor u klaarstaat!

Mocht u een voedselallergie hebben, laat dit dan ook even aan ons weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

De Avenue Brasserie Night