Skip to main content

Uw bestelling is ontvangen.

We hebben uw bestelling ontvangen, op dit moment worden uw persoonlijke tickets aangemaakt en kunt u deze binnen enkele minuten in uw mailbox verwachten. Heeft u ze na 24 uur nog niet ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar info@de-avenue.nl.

Checkt u tijdens het wachten op uw tickets ook nog even onze bijzondere voorwaarden met betrekking tot annulering, dieetwensen en meer.

Wanneer gaan de deuren open?

U bent van harte welkom in De Avenue! De zaal gaat open om 19:00 uur. We zullen uw jassen in ontvangst nemen waarna u zich kunt aanmelden bij de kassa. Ons personeel zal u begeleiden naar uw tafel en voorzien van uitleg over de menukaart.

Komt u met de auto of het OV?

Parkeergarage: 
De dichtstbijzijnde parkeergarage (Q-park Centrum) bevindt zich op 50m afstand van de Avenue.  Daarnaast geldt parkeren buiten parkeergarages, betaald parkeren tot 22:00 uur.

OV:
Alle stadsbussen stoppen op 50 m afstand van de Avenue, bij halte centrum (Karnemelkstraat).

Het dichtsbijzijnde treinstation ligt op ca. 10-15 minuten loopafstand.

Wist u dat?

De Avenue van oorsprong een Rooms-Katholieke schuilkerk is die stamt uit 1680. De Theaterzaal heeft zijn karakteristieke uitstraling met kenmerken van het oorspronkelijke pand behouden. Daarnaast onze prachtige bovenzaal, de Sociëteit, heeft zijn unieke uitstraling te danken aan het gewelfde originele plafond.